Biografie
In 2008 kreeg ik mijn eerste gitaar. Zonder les probeerde ik er zelf wat van te maken. Toen ik naar de Queen musical "We Will Rock You" in 2010 was geweest was het voor mij duidelijk: Dit wil ik ook leren!
Via een collega van mijn vader kwamen wij bij Karel van Gestel terecht, een gitarist die mij op de doordeweekse avonden, de beginselen wel wilde aanleren. Na veel oefenen was daar in 2013 was daar mijn eerste bandje: Upper Shelf, een pop/rock coverband. Gestart uit een lokaal project "De Young Ones" van Stichting Juin om een groep jongeren samen in een band te laten spelen met als doel een optreden op een groot podium. Uiteindelijk liep de band zo goed dat we er nog 4 jaar mee door zijn gegaan. Het kwam al snel dat Karel mij niets meer leren en ben ik zelf verder gegaan met oefenen en nummers uitzoeken op gehoor. Uiteindelijk kwam het ter spraken dat Merijn Oprins, mijn collega gitarist in Upper Shelf, dat hij les had bij (toenmalig) Textures gitarist Bart Hennephof. Hier ben ik ook halverwege 2014 begonnen met lessen. Deze band is uiteindelijk door uiteenlopende interesses gestopt in 2017.
Samen met Bart heb ik ook een aantal nummers geschreven en wat covers opgenomen in zijn thuisstudio, deze zijn te beluisteren op mijn YouTube kanaal

Na een aantal jaar weinig tot niets aan gitaar te hebben gedaan en vooral gefocust op school en fotografie werd ik in 2018 gevraagd door WC Experience gevraagd of ik met hun een paar nummers mee wilde spelen tijdens hun jubileum concert op 22 Maart 2019 in Raamsdonksveer, natuurlijk heb ik hier ja op gezegd! Na dit optreden heb ik nog zo'n drie keer mee gespeeld op de 24 Uurs Solexrace, in Gebouw T en Mezz Breda.

(Tekst gaat door onder de foto's)
Foto Ⓒ Matthijs Bertens
Foto Ⓒ Matthijs Bertens
Foto Ⓒ Tanja Broers
Foto Ⓒ Tanja Broers
Foto © Erwin Martens
Foto © Erwin Martens
Foto Ⓒ Tanja Broers
Foto Ⓒ Tanja Broers
Twisted Sisters
Tijdens Covid19 werd ik op een dag gebeld door Joey Bruers van JBM Events, of ik interesse had in het opstarten van een nieuw project. Natuurlijk zei ik hier volmondig ja op! 
Een all female Twisted Sister tribute band is hieruit gekomen. Grootse plannen en volop aan het repeteren en opzetten maar het wordt groots! Stay tuned!
Back to Top