Over mij
Mijn naam is dus Ashley "Slashley" Oomen. Geboren in 1998 in Noord Brabant.
In juli 2019 ben ik geslaagd voor mijn Media Design-studie met specialisatie in videografie en animatie.
De bijnaam Slashley komt van mijn muziek. Ik speel gitaar en schrijf mijn eigen liedjes. Ik draag mijn hoed elk optreden en speel een Gibson Les Paul. De naam Slashley was heel toepasselijk en die heb ik sindsdien bewaard!
Toen ik in bands begon te spelen (2014), heb ik altijd graag foto's van ons optreden gezien. Veel mensen die ik kende waren ook muzikant en ik wilde teruggeven wat ik graag zag; foto's van optredens. Ik begon met mijn telefoon, een kleine digitale camera en toen ik erachter kwam dat ik meer van fotograferen hield dan ik dacht, kocht ik mijn eerste DSLR-camera.Ik schoot de lokale bands en ging overal waar ik kon. Ik begon met vallen en opstaan. Eerst zonder enige bewerking. Toen ik in 2015 begon aan mijn studie Media Vormgeving aan het Radius College in Breda, leerde ik over Photoshop en fotobewerking. Na een jaar of twee van vallen en opstaan ​​bij kleine lokale bands kocht ik mijn tweede Canon DSLR. Ik heb steeds meer geleerd over mijn camera en met name over de mogelijkheden van fotografie en concertfotografie.
Mijn eerste grote shoots: WC Experience & Textures
Op 26 april 2017 kregen mijn band en ik de kans om het voorprogramma van WC Experience te zijn. Dit was een grote eer voor ons! Voor mij was het een grotere eer omdat ik al ver van te voren fan was van WCE. Ik was ook een grote fan van Queen toen ik ongeveer 11 jaar oud was (2010) en ik herinner me dat ik op dat moment een optreden van WC Experience zag en overweldigd werd door het geweldige gitaarspel in de "Queen Medley". Toen wist ik het; Ik wil gitaar spelen net als zij!

Na ons optreden als voorprogramma van WC Experience kreeg ik de kans om de band te fotograferen. En natuurlijk deed ik dat! Ik huurde een tweede camera op school en een fisheye-lens alleen voor deze show! En heb mijn best gedaan om mijn beste foto's tot nu toe te maken! Daarna heb ik mijn foto's op mijn Facebook gezet en de bandleden "getagd". Ik hoopte op antwoord van de band en dat gebeurde ook! Iedereen hield van mijn foto's en het was een geweldig gevoel voor mij! Ik werd beloond met veel geweldige complimenten van mensen tegen wie ik opkijk! Hier begon mijn "carrière" als huis-fotograaf van de WC Experience.
Mijn gitaarleraar was de gitarist van Textures: Bart Hennephof. Ik wilde proberen grotere bands te fotograferen en vroeg hem of ik mee mocht naar het Bevrijdingsfestival in Overijssel. Hij zei ja en dit was mijn grootste kans ooit op dat moment! Ik huurde dezelfde camera en dezelfde lens van school en ging op avontuur met de band zelf.
WC Experience 26 April 2017
WC Experience 26 April 2017
Textures 5 Mei 2017
Textures 5 Mei 2017
Sinds begin 2019 ben ik een officiële freelance (ZZP) fotograaf en ontwerper. Ik werk veel samen met derden zoals bands, muzikanten maar ook nieuwssites.