Met mijn opleiding Media Vormgeving ben ik afgestudeerd in specialisatie Audio Visueel.
Alles is mogelijk: trouwfilms, after movies, promo video's, logo animaties, muziek video's, documentaires, speelfilms etc.
 ik kan scripts, storyboards, scenario's schrijven, filmen en bewerken, posters, promotie en trailers maken. Voor muziek en voice overs: Ik heb een goede connectie met muzikanten en producers.
In opdracht van.. zijn video's die ik gemaakt heb voor verschillende opdrachtgevers. Ook is hier mijn eigen YouTube kanaal te vinden.
In de periode van September 2015 en Juli 2019 heb ik tijdens mijn opleiding Media Vormgeving in Breda twee keer stage gelopen. Mijn eerste periode (Sep 2017 / Jan 2018) was bij BredaNu. Hier heb ik kennis gemaakt met de Audio visuele kant.
Tijdens mijn examenperiode (Sep 2018 / Jan 2019) heb ik stage gelopen bij Gotcha Group. Hier heb ik leren werken met Final Cut Pro en Motion.
Sinds kort maak ik ook video's op TikTok. Hier kan ik mijn creatieve kant laten zien in originele video concepten bedenken en maak ik veel gebruik van special effects zoals green screen en masking.
Trouwfilms
Trouwen in 2020/2021?
Een onvergetelijke film van jullie trouwdag. Een film die je iedere keer weer helemaal terug brengt naar die ene prachtige dag.
Naast dat ik de dag zelf helemaal vast leg, van het aankleden tot en met het feest, bespreken we van te voren de wensen en de gewenste stijl van film door van de bruid, bruidegom en eventueel de ceremoniemeester. Ook kan er een offerte worden opgemaakt zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Ik zal zelf een locatie check doen, voor zover mogelijk, wanneer deze bekend is. De film zal binnen maximaal twee weken, volledig gemonteerd toegestuurd worden zodat alle mooie herinnering snel herbeleeft kunnen worden.
Voor meer informatie kunt u mij mailen.
Slashley Photography: Captures the true you!
Videoclips voor artists en bands
Meest recent heb ik deze videoclip voor artiest Kristoffer Gildenlöw gemaakt. Samen met hem hebben we het concept bedacht voor het nummer getiteld "Snow'. Ik heb de beelden gefilmd en later heeft hij ze gemonteerd.
De beelden zijn gefilmd met mijn Canon 6D mark II en een Tamron 24-70 2.8 G2 lens, ook is er gebruik gemaakt van de Canon 1.8 lens om wat mysterieuze close-ups te maken. Als stabilisator heb ik mijn DJI RONIN-S gebruikt.
Ook heb ik een videoclip voor Rock en Loll band WC Experience. Hier heb ik samen met de zanger de productie gedaan. Het concept hebben we samen met de band bedacht en uiteindelijk is de clip in 5 draaidagen opgenomen.
Voor de montage heb ik Adobe Premiere Pro gebruikt en er is gefilmd met mijn Canon 6D mark II en een Tamron 24-70 2.8 G2 lens. Als stabilisator heb ik mijn DJI RONIN-S gebruikt.
De drone beelden zijn gefilmd door Ivo Bergmans.

You may also like

Back to Top