Naast fotografie werk ik ook als videograaf. In opdracht van.. zijn video's die ik gemaakt heb voor verschillende opdrachtgevers. Ook is hier mijn eigen YouTube kanaal te vinden.
In de periode van September 2015 en Juli 2019 heb ik tijdens mijn opleiding Media Vormgeving in Breda twee keer stage gelopen. Mijn eerste periode (Sep 2017 / Jan 2018) was bij BredaNu. Hier heb ik kennis gemaakt met de Audio visuele kant.
Tijdens mijn examenperiode (Sep 2018 / Jan 2019) heb ik stage gelopen bij Gotcha Group. Hier heb ik leren werken met Final Cut Pro en Motion.
Sinds kort maak ik ook video's op TikTok. Hier kan ik mijn creatieve kant laten zien in originele video concepten bedenken en maak ik veel gebruik van special effects zoals green screen en masking.
Videoclips voor artists en bands
Meest recent heb ik deze videoclip voor artiest Kristoffer Gildenlöw gemaakt. Samen met hem hebben we het concept bedacht voor het nummer getiteld "Snow'. Ik heb de beelden gefilmd en later heeft hij ze gemonteerd.
De beelden zijn gefilmd met mijn Canon 6D mark II en een Tamron 24-70 2.8 G2 lens, ook is er gebruik gemaakt van de Canon 1.8 lens om wat mysterieuze close-ups te maken. Als stabilisator heb ik mijn DJI RONIN-S gebruikt.
Ook heb ik een videoclip voor Rock en Loll band WC Experience. Hier heb ik samen met de zanger de productie gedaan. Het concept hebben we samen met de band bedacht en uiteindelijk is de clip in 5 draaidagen opgenomen.
Voor de montage heb ik Adobe Premiere Pro gebruikt en er is gefilmd met mijn Canon 6D mark II en een Tamron 24-70 2.8 G2 lens. Als stabilisator heb ik mijn DJI RONIN-S gebruikt.
De drone beelden zijn gefilmd door Ivo Bergmans.

You may also like

Back to Top