Met mijn opleiding Media Vormgeving ben ik afgestudeerd in specialisatie Audio Visueel.
Alles is mogelijk: trouwfilms, after movies, promo video's, logo animaties, muziek video's, documentaires, speelfilms etc.
 Ik kan scripts, storyboards, scenario's schrijven, filmen en bewerken, posters, promotie en trailers maken.
Ook voor muziek en voice overs: Ik heb een goede connectie met muzikanten en producers.

Sinds 2021 ben ik ook in bezit van een Drone. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
In opdracht van.. zijn video's die ik gemaakt heb voor verschillende opdrachtgevers. Ook is hier mijn eigen YouTube kanaal te vinden.
In de periode van September 2015 en Juli 2019 heb ik tijdens mijn opleiding Media Vormgeving in Breda twee keer stage gelopen. Mijn eerste periode (Sep 2017 / Jan 2018) was bij BredaNu. Hier heb ik kennis gemaakt met de Audio visuele kant.
Tijdens mijn examenperiode (Sep 2018 / Jan 2019) heb ik stage gelopen bij Gotcha Group. Hier heb ik leren werken met Final Cut Pro en Motion.
Ook maak ik video's op TikTok. Hier kan ik mijn creatieve kant laten zien in originele video concepten. Voorbeelden van videos die ik maak zijn special effects, behind the scenes van fotoshoots, uitleg, comedy sketches en muziek/gitaar video's.
Trouwfilms
Trouwen in 2021/2022?
Een onvergetelijke film van jullie trouwdag. Een film die je iedere keer weer helemaal terug brengt naar die ene prachtige dag.
Naast dat ik de dag zelf helemaal vast leg, van het aankleden tot en met het feest, bespreken we van te voren de wensen en de gewenste stijl van film door van de bruid, bruidegom en eventueel de ceremoniemeester. Ook kan er een offerte worden opgemaakt zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Ik zal zelf een locatie check doen, voor zover mogelijk, wanneer deze bekend is. De film zal binnen maximaal twee weken, volledig gemonteerd toegestuurd worden zodat alle mooie herinnering snel herbeleeft kunnen worden.
Voor meer informatie kunt u mij mailen.
Slashley Photography: Captures the true you!
Videoclips voor artists en bands
Meest recent heb ik deze videoclip voor artiest Kristoffer Gildenlöw gemaakt. Samen met hem hebben we het concept bedacht voor het nummer getiteld "Snow'. Ik heb de beelden gefilmd en later heeft hij ze gemonteerd.
De beelden zijn gefilmd met mijn Canon 6D mark II en een Tamron 24-70 2.8 G2 lens, ook is er gebruik gemaakt van de Canon 1.8 lens om wat mysterieuze close-ups te maken. Als stabilisator heb ik mijn DJI RONIN-S gebruikt.
Video FX
Het monteren van deze video heeft meer dan 5 uur gekost. Hier zie je de video voor en na het bewerken!
Door copyright is de originele soundtrack verwijderd, kijk voor de originele video op www.tiktok.com/@slashley666

You may also like

Back to Top